Belépés

Lépj be
---

A neved (vagy a nicked):

A jelszó a nevedhez (nickedhez) rendelve:


 Tagok száma 11 tag


Tag online

(senki)
Írások

Dokumentumok

Konferencia 2009

Konferencia 2010

Sajtóösszeállítás

Számláló

   látogató

   jelenlegi látogató

Webmester - Infó
Reklám
Linux pólót a PingvinBoltból!
Magunkról

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal
Informatika csoport
1184 Budapest Üllői út 400.
06-(1) 296-1476
szivlogo_kicsi.png

Fórum


Fórum témakör
(kategória név)
Témák száma Üzenetek száma Utolsó üzenet
aktív Általában Open Source
Discussions sur le logiciel
1 110 Írta: W7gn2iTs2KV  Megnézed ?
2017/03/13 @ 10:27
aktív OpenOffice
Au sujet du matériel
0 0
aktív Linux
0 0

Fórum szabályzat


1. TÉMA
A fórum célja, hogy lehetővé tegye a felhasználóknak a tapasztalataik, és a nézőpontjaik megosztását, és hogy kérdéseket tegyenek fel a webhely tartalmával kapcsolatban.

2. FELELŐSSÉG
- Az üzenet szerzője felelős az általa publikált tartalomért.
- Ha a fórumra üzenetet küldő nem tartja tiszteletben a szabályzatot, és a hatályos törvényeket és szabályokat, akkor az üzenet el lesz távolítva a fórumról, és a szerzője jogi szankcióknak teszi ki magát.

3. KORLÁTOZÁSOK
Tiltott:
- Olyan kritikák és vélemények, amelyek nem igazoltak, és érvelés által nem védhetők
- Olyan üzenetek, amelyek hitványak, botrányosak, rágalmazók, erőszakosak, rasszisták, feleslegesek, más személyt színlelők, általában véve támadják a másik személy szellemi integritását, becsületét
- Olyan üzenetek, amelyek más személyek privát telefonszámát és email címét a beleegyezésük nélkül nyilvánosságra hozzák
- Olyan üzenetek, amelyek nem veszik figyelembe a szerzői jogot, vagy tiltott, kártékony tartalmak cseréjére szolgálnak

4. FÓRUMKEZELÉSI SZABÁLYOK
- Ha az üzenetküldő nem tartja tiszteletben az ebben a szabályzatban leírtakat, akkor az adminisztrátor fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa vagy törölje az üzenetet, azonnal, vagy értesítés után.
- Ha az üzenetküldő ismételten megszegi a szabályokat, az adminisztrátor figyelmeztető üzenetet küld neki, ha ez lehetséges.
- Ha a figyelmeztető üzenet nem éri el a célját, az adminisztrátor fenntartja magának a jogot, hogy az üzenetküldőt kitiltsa a fórumról.
- A fórum tárolja azokat az adatokat, amelyek lehetővé teszik az üzenetküldők beazonosítását, és privát archívumban tárolja a küldött és törölt üzeneteket. Ezek az adatok csak a hatóságok számára kerülnek átadásra, vagy a felperesnek peres ügy esetén.

5. TANÁCSOK AZ ÜZENETKÜLDŐKNEK
Netikett: emlékeztető a fórum-illemszabályokra

- Új téma létrehozása a neki megfelelő kategóriába történjen. Az üzenetnek legyen érthető címe, olyan, ami jól tükrözi a az üzenet tartalmát.
- Csak egy kategóriába küldd el az üzeneted. Ne küldd el ugyanazt az üzenetet többször.
- Kerüld az SMS vagy CHAT stílusú nyelvezetet, és a nyelvtani hibákat; ezen a fórumon az üzenet hossza nincs korlátozva. Írjál helyes nyelven, és kerüld el a gépelési hibákat (olvasd át az üzenetet, mielőtt elküldöd).
- Ne írd az üzenetet CSUPA NAGYBETŰVEL, mert az így agresszívnek hat, és kevésbé valószínű, hogy szépen fognak válaszolni rá.
- Lehetőleg ne egy nagy összefüggő tömbbe írd az üzenetet; hanem használj bekezdéseket, üres sorokkal elválasztva; így könnyebb olvasni.
- Próbálj mindig a tárgynál maradni, így megtartva az olvasók figyelmét.

A tanácsunk az, hogy NE írd az email címed az üzenet szövegébe; ha nincs ott, akkor nem fogják megtalálni a robotok, és nem fognak jönni a spamek.

6. RENDSZERINFORMÁCIÓ ÉS SZABADSÁGJOG
Az 1978 január 6.-i "Informatique et Libertés" francia törvény 34. paragrafusa szerint a szerzőknek hozzáférési joguk, módosítási joguk, frissítési joguk, és törlési joguk van a velük kapcsolatos adatokat illetően. Ezeket a jogaikat a franciaországi webhelyen a kapcsolattartó űrlapon keresztül egy ilyen értelmű üzenet küldésével gyakorolhatják.

FÓRUM HASZNÁLAT


Az ikonok jelentése :
aktív téma aktív   lezárva téma lezárva   Kiemelt Kiemelt   Új Új üzenet

Felhasználói műveletek (tagnak kell lenned, és a böngésződnek megfelelőnek kell lennie a WYSIWYG szerkesztés használatához) :
Korrigál -› Korrigál -› üzenet   Lezár -› Lezár -› téma   Kiemeltté tesz -› Kiemeltté tesz -› téma

Új honlap

 A KIM E-közigazgatásért Felelős Helyettes Államtitkárságán belül jött létre az E-közigazgatási Szabad Szoftver Kompetencia Központ 2012 végén, EU-s támogatással.

http://szabadszoftver.kormany.hu/

© Skin - Création VracInfo  W3C CSS  Skin adaptation v4.6 - charli77 Skins
^ Lap tetejére ^